Opleidingen Procestechniek MBO-2, 3 en 4 BBL

Procestechniek MBO-2, 3 en 4 BBL

Procestechniek vormt de basis van onze samenleving en is niet weg te denken. Denk aan het maken van medicijnen of van vuil water weer schoon water maken, daarvoor zijn processen ingericht. Ze hebben machines en robots zó geprogrammeerd, dat de koekjes precies goed gebakken worden en dat het water weer geschikt wordt gemaakt om te kunnen drinken. Zij maken dus gebruik van procestechniek. Procestechniek, of met een fancy naam ‘Smart Processing’, wordt steeds belangrijker. Het gaat over het steeds beter maken van de manier waarop mens en machine met elkaar samenwerken. Digitalisering, programmeren, analyseren en telkens weer zoeken naar hoe het nóg beter kan; dat is waar het om draait.

Wij bieden de opleiding Operationeel Technicus op niveau 2 en 3 aan. Daarnaast is het mogelijk om de opleiding Allround Operationeel Technicus te volgen op niveau 4. 

Werken en Leren

Bij de Regionale Praktijk Academie gaan werken en leren hand in hand. Wat je leert pas je direct toe in de praktijk. Hierdoor word jij een echte vakman of vakvrouw!

Je krijgt één dag per week theorie en de andere dagen ben je bezig in de praktijk. Alle theorielessen worden bij de RPA gegeven. Alle dagen ontvang jij een salaris!

De RPA werkt samen met het Deltion College als diplomerende school. 

Lijkt het je wat? Kijk dan eens bij onze opleidingen…

  • Goede persoonlijke begeleiding
  • Erkend MBO-diploma
  • 5 dagen salaris (ook lesdag)
  • Betaalde leerbaan in de buurt
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Baangarantie

Opleidingen

Kosten

De RPA Installatietechniek betaalt de kosten die jij moet maken om de opleiding te kunnen volgen. Denk hierbij aan les- en boekengeld, licenties en gereedschap.

Vooropleiding

Als vooropleiding heb je een VMBO diploma basis, kader, gemengde of theoretische leerweg nodig. Je hebt een overgangsbewijs naar 4 havo of VWO of je bezit het diploma entreeopleiding.

Gratis advies over de opleidingen

Ik wil graag advies over jullie opleidingen