Bedrijven Lok Installatietechniek

Lok Installatietechniek

Vanaf het begin plaatsten de werknemers van Lok al duurzame warmtesystemen, zoals een warmtepomp; toentertijd een ware innovatie! Deze vooruitstrevendheid loonde. De groei ging door en in 2009 resulteerde dat in de bouw van ons gloednieuwe eigen pand, dat in alle opzichten het toonbeeld van duurzaamheid is. In onze eigen showroom ontdekken bezoekers hoeveel duurzaamheid en comfort er mogelijk is in de installatietechniek èn hoe bereikbaar het is. Klanten zijn vaak positief verrast over de financiële consequenties!

Tegenwoordig is Lok Installatietechniek een bedrijf met meerdere vaste personeelsleden die actueel geschoold zijn en allen gaan voor de allerbeste kwaliteit. Klanttevredenheid is het sleutelwoord bij alles wat we doen. Dat bereiken we door onze vakkennis continu op peil te houden, door onze afspraak-is-afspraakmentaliteit in de praktijk waar te maken, door echt mee te denken met de klant (en zijn portemonnee) èn door plezier in ons vak te hebben.

Het is onze missie om meerwaarde te leveren door een betrouwbare en deskundige partner te zijn in de wereld van de installatietechniek. Innovatief en flexibel zijn, maar ook duurzaamheid is hierbij een sleutelwoord.

Lok Installatietechniek B.V.
de Kampen 1
8325 DD Vollenhove
T. 0527 – 243547
E. info@lokinstallatietechniek.nl

https://www.lokinstallatietechniek.nl/

Foto 1 v4
Foto 10 v3
Foto 12
Foto 14
Foto 15
Foto 2 v4
Foto 4 v4
Foto 5 v4
Foto 6 v4
Foto 7 v4
Foto 8 v4
Foto 9 v5
Lok installatie Vollenhove
Project Lok Vollenhove