Bedrijven Kornelis Caps & Closures

Kornelis Caps & Closures

Van optimaal gebruik van (bio-)grondstoffen tot de ideale vormgeving van een sluiting of dop: onze expertise beslaat het hele proces. Bij elke stap zijn experts betrokken, en ieder product vraagt om vakmanschap.

Een dop is onderdeel van een uniek, geïntegreerd verpakkingsontwerp. Om voor elk product de best mogelijke oplossing te vinden, maken we in nauw overleg met de cliënt en de toeleverancier van de pot of fles een ontwerp en prototype voor de gewenste sluiting. Alles is zo ingericht, dat het product snel op de markt kan verschijnen.

Artikelen op maat, van ontwerp tot aflevering – een doel dat door ons eersteklas R&D-team wordt gekoesterd.

Wij hebben de engineering van de matrijzen zelf in de hand. Zo kunnen we in samenwerking met Nederlandse hofleveranciers uitstekende kwaliteit bieden. Maar niet alleen hoge kwaliteit: we leveren ook op tijd. Dat is de garantie van onze specialisten, vanuit een strategische locatie in het hart van Europa.

Kijk eens naar onze bedrijfsfilm:

Innovation is key

In onze nieuwe fabriek maken we gebruik van de nieuwste technologieën. Hiervoor hebben we een uitgebreid netwerk van leveranciers. We werken volledig met tablets en zijn voorloper in een fabriek met Smart Factory technologie. Er gebeurt veel, en er is veel mogelijk. Groei en innovatie in de verpakkingsindustrie, dat zijn belangrijke pijlers voor Kornelis.

 Smart design

Onze designs zijn gebaseerd op minimaal gebruik van grondstoffen en maximale functionaliteit. Ook houden we rekening met het minimaliseren van productiestappen. Door waar mogelijk gebruik te maken van mono-materialen, bevorderen we de recyclebaarheid van onze producten.

"Smart design is our benchmark.”

Kornelis Caps & Closures

Eesveenseweg 2
8332 JB Steenwijk
The Netherlands

+31 (0)521 51 27 41
info@kornelis.nl
www.kornelis.nl

Foto 1 v3
Foto 10 v2
Foto 2 v3
Foto 3 v4
Foto 5 v3
Foto 7 v3
Kornelis 031 LR
Kornelis 048 LR