Bedrijven Horequip

Horequip

Techniek maakt het mogelijk

Techniek maakt het mogelijk –  jij maakt het waar. Bij Horequip weten we dit als geen ander! Met een team van specialisten hebben wij alle kennis in huis om voor iedere vraag een oplossing te bedenken en daar een succes van te maken. Daarin zijn wij uniek.

Wij zijn Horequip, met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij marktleider in keukenapparatuur en foodservice architecture. Wij zijn enorm trots op de professionele keukens die wij hebben ontworpen voor diverse bedrijfsrestaurants, zorg- en onderwijsinstellingen, horecabedrijven en marine (o.a. onderzeeërs) en politie. Daarnaast zijn wij ook een betrouwbare partner in service aan en onderhoud van keukenapparatuur. Dit doen wij uiteraard voor de klanten waarvoor wij keukens hebben ontworpen en geïnstalleerd, maar ook voor bijvoorbeeld de Retail sector zoals bijvoorbeeld supermarktketens als de Albert Heijn en Lidl. Tot slot zijn we óók nog geautoriseerd JURA service partner en dealer zijn en gespecialiseerd in zowel de verkoop, onderhoud en reparatie van JURA koffie machines.

Bij Horequip vinden we het heel belangrijk dat onze medewerkers zich zoveel mogelijk kunnen blijven ontwikkelen; zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Dit is net zo belangrijk voor ons als voor onze medewerkers! Want hoe beter we opleiden, des te meer we kunnen betekenen voor onze klanten én des te meer groeimogelijkheden er zijn.

Dat begint bij een goede inwerkperiode, een warm welkom en een fijne introductie. Vervolgens bieden we voortdurend ontwikkelmogelijkheden aan. Dat kan zijn in de vorm van leren op het werk, erkende diploma’s en/of certificaten behalen of cursussen volgen. We doen wat past bij jouw én onze behoefte. 

Horequip Foodservice Architecture

Oostermeentherand 2E
8332 JZ Steenwijk

0521 – 361 687
info@horequip.com

https://werkenbijhorequip.nl/

HorEquip 107 1
HorEquip 117 1
HorEquip 119 1
HorEquip 121 1
HorEquip 127 1
HorEquip 130 1
HorEquip 157 1
HorEquip 166 1
HorEquip 171 1
HorEquip 81 1
Horequip drone 2