Bedrijven Heluto Installatietechniek

Heluto Installatietechniek

DÉ SPECIALIST VOOR EEN FRIS EN GEZOND BINNENKLIMAAT

Heluto Installatietechniek uit Diever is sinds 1969 dé specialist in klimaattechniek voor een fris en gezond binnenklimaat: “Wij klimatiseren alles wat binnen vier muren gebouwd wordt. Onze focus ligt bij een fris en gezond binnenklimaat. Dat doen we over het algemeen met lucht en technisch nét iets anders dan anderen.” Heluto loopt al lange tijd voorop: “De warmtepomptechniek die je nu ziet, passen wij al sinds begin jaren ‘80 toe. Medeoprichter Geert Room is hierin de absolute voortrekker geweest. De tegenwoordig zo populaire gasloze aanpak passen wij al 30 jaar toe.”

WIJ ONTWERPEN, INSTALLEREN EN ONDERHOUDEN KLIMAATINSTALLATIES IN DE MEEST BREDE ZIN VAN HET WOORD. WE ZIJN GESPECIALISEERD IN HET TOEPASSEN VAN LUCHTBEHANDELINGSTECHNIEK IN WONINGEN EN UTILITEITSPROJECTEN

Een gezond binnenklimaat door middel van de nieuwste technieken en de meest duurzame installaties: daarvoor bent u bij Heluto al ruim 50 jaar aan het juiste adres. U kiest voor efficiëntie en kwaliteit bij een betrouwbare partner, zodat u uw investeringen op gebied van klimaattechniek kunt optimaliseren. Heluto ontwerpt, installeert en onderhoudt klimaatinstallaties in de meest brede zin van het woord. Wij realiseren het hele traject. En dat met korte lijnen en persoonlijke aandacht. Echt kenmerkend voor onze werkwijze.

Heluto telt inmiddels 60 gemiddeld jonge medewerkers en is een bijzondere werkgever voor technici, benadrukt André: “Ideaal voor als je als technicus klaar bent voor een uitdaging, niks standaards tegen wilt komen en tegelijkertijd een goede interne begeleiding krijgt. Ook kun je hier heel breed terecht van montage tot service. Wie zich hierin herkent, is bij ons aan het goede adres.

info@heluto.nl

Dieverbrug 8
Diever

0521 - 591 386
https://www.heluto.nl/

Foto 1 v2
Foto 3 v3
Foto 4 v2
Foto 5 v2
Foto 6 v2
Foto 7 v2
Foto 8 v2
Foto 9 v3
Foto A v2
Foto B v2
Foto C v2
Foto D v2