Bedrijven ELEQ

ELEQ

Onze kracht is “Mastering Electricity”

Wie thuis het licht aan doet en televisie wil kijken, denkt niet meteen aan ons bedrijf aan de Tukseweg in Steenwijk. Toch werken we bij ELEQ dagelijks met meer dan 250 collega’s aan de ontwikkeling en productie van onderdelen die alles met elektriciteit en dus met energievoorziening te maken hebben. ELEQ produceert vanuit Steenwijk en vanuit de vestiging in Duitsland. Kortom, ook al ziet u onze naam niet elke dag, onze producten zijn vaak dichterbij dan u denkt. Want overal waar energie zichtbaar, meetbaar en voelbaar is, is ELEQ op haar plaats. 

ELEQ speelt wereldwijd al meer dan 75 jaar een vooraanstaande rol op het gebied van het beheersen en verbinden van elektrische energie. In nauwe samenwerking met klanten worden innovatieve ideeën omgezet in slimme oplossingen.

ELEQ ontwikkelt, produceert en levert stroom- en spanningstransformatoren, omvormers, meetinstrumenten en aansluitkasten voor o.a. de energiemarkt en openbare verlichtingssystemen. Tot de brede en internationale klantenkring behoren energiebedrijven, marine, industrieën, gemeenten, provincies, onderaannemers, lichtmastfabrikanten, luchthavens en producenten van vermogenstransformatoren, vermogensschakelaars en generatoren.

Binnen de locaties in Nederland (Steenwijk) en Duitsland (Kerpen) wordt met passie en plezier gewerkt, waarbij zorg voor kwaliteit en het milieu van het grootste belang zijn.

ELEQ, Tukseweg 130, 8331 LH Steenwijk
+31 (0) 521 533 333,  info@eleq.com,  www.eleq.com

Foto 1
Foto 2 v2
Foto 3 v2
Foto 4
Foto 5
Foto 6
Foto 7
Foto 8
Foto 9 v2