Bedrijven Boxum Installatiegroep

Boxum Installatiegroep

Betrouwbaarheid, transparantie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Boxum Installatiegroep denkt graag met u mee en zal te allen tijde een eerlijk advies uitbrengen. Bovendien hebben wij vakmensen in dienst die beschikken over de juiste certificaten en altijd nieuwsgierig zijn naar mooie en vernieuwende oplossingen. Zoals u merkt, wij staan nooit stil én graag voor u klaar! 

De keuze voor een installateur baseert u grotendeels op een vertrouwd gevoel. Boxum Installatiegroep kan u dat gevoel geven. Want of het nu gaat om een standaard installatie of het aansluiten van een luxe domotica-systeem, wij willen altijd iets moois maken. Daarbij spelen onze betrouwbaarheid, open communicatie en hoge kwaliteit een belangrijke rol. 

Op het gebied van elektrotechniek helpen wij u dan ook graag verder met onder meer de installatie van domotica, beveiliging en zonnepanelen. Maar ook de totale installatie kunnen wij, samen met onze partners, voor u verzorgen. Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan eens een aantal van de door ons uitgevoerde projecten.

Adres

De Kampen 4

 

 

8325 DE Vollenhove

 

 

 

Telefoon      

0527-242250

Fax

0527-243161

 

 

 

Mail

info@boxuminstallatiegroep.nl

https://www.boxuminstallatiegroep.nl/home/

Foto 10
Foto 2
Foto 3
Foto 9
Foto A
Foto B
Foto C
Foto D
Foto E