Bedrijven Installatiebedrijf Boxum

Installatiebedrijf Boxum

Installatiebedrijf Boxum

 

LasserInstallatiebedrijf Boxum B.V. Ons bedrijf, is circa 1890 opgericht, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een bedrijf met rond de 25 medewerkers. De onderneming werd gestart door Hendrik Jan Boxum als zijnde een benzinepomp te Heetveld met als nevenactiviteiten het installeren van elektriciteit. Het geheel wordt nu door Hendrik en Arie Boxum gerund. Naarmate het bedrijf groeide, zijn wij in 1992 naar de Produktieweg in Vollenhove verhuisd. We hebben daar tot 1998 gezeten en zijn vervolgens verhuisd naar ons huidige pand, op het industrieterrein de Schaarkampen, aan de Hagen 8 en 8a.

We kunnen met name de installatie en levering t.b.v. de volgende diensten realiseren: gas, water, sanitair, verwarming, koeling, dakbedekking, zink & koperwerken, databeveiliging, netwerken, luchtbehandeling, elektra, roilering, brandbestrijding, inspecties, keuringen, duurzame technieken waaronder; zonnecollectoren, zonneboilers, PV-cellen, warmtepompen, warmte terugwinningen en alle andere voorkomende toepassingen en installatiewerkzaamheden.

Om een idee te krijgen in welke sectoren wij actief zijn en ervaring hebben, volgt hier een lijst van de soorten bedrijven waar wij, onder andere, zaken mee doen:
- Aannemers
- Particulieren
- Tandartsen
- Gemeentes
- Woningcorporaties
- Scholen

- Landbouwers

- etc.

Installatiebedrijf Boxum
Installatiebedrijf Boxum
  • Contact: A. Boxum & H. Boxum
  • De Hagen 8 en 8a
  • 8325 DB VOLLENHOVE
  • Tel: 0527-241281 b.g.g. 246717