Bedrijven ASV Services B.V.

ASV Services B.V.

ASV-Services B.V. heeft een geschiedenis die teruggaat tot 2005. Door onze expertise en passie voor beluchting-, regel- en meettechniek zijn wij dé partner voor waterschappen, drinkwaterbedrijven en industrieën. We realiseren klein-, en grootschalige projecten die mono- en multidisciplinair worden uitgevoerd. Bij ASV-Services BV staat service en communicatie met een hoofdletter geschreven.

 

Van mechanisch tot elektrotechnisch


ASV-Services B.V. is gespecialiseerd in:
 Verkoop en onderhoud van Centrifugaal compressoren/blowers (Howden/HV-Turbo), Flow (Ultrasoon, magnetisch inductief etc.), Niveau (druk, ultrasoon etc.), Analyse ( monsternamekasten) Advies (bij nieuwbouw of verbouw), Referentiemetingen (clamp-on, MID)
. Al onze producten worden tevens aangeboden via onze verhuurafdeling.

 

ASV-Services BV, uw totaalpartner 

ASV-Services BV ís een totaalpartner voor waterzuiveringen en industrieën en heeft dat de afgelopen jaren bewezen. Sinds de oprichting van ASV-Services BV in 2015 is de samenwerking met Howden uitgebreid en zijn we officieel “Howden’s handelsvertegenwoordiger- en servicepartner Benelux” geworden.
Door korte communicatielijnen te behouden, innovatief en service gericht te zijn, kan ASV-Services BV de kwaliteit waarborgen die klanten van ons gewend zijn. ASV-Services is gespecialiseerd in Turbo compressoren, Roots-Blowers, Clamp-on flowmeting, Monsternamekasten en debietmeters voor verkoop en onderhoud. Voor snelle inzet leveren wij dezelfde producten aan via onze verhuurafdeling.

ASV-Services B.V.

Koematen 26
8331 TK Steenwijk
t: +31 (0)521 571519

e: info@asv-services.nl

 

ASV 1 v5
ASV 10 foto zichtbaar v3
ASV 12 v6
ASV 14 v5
ASV 15 v6
ASV 16 v6
ASV 17 v6
ASV 2 v6
ASV 3 v6
ASV 4 v6
ASV 5 v6
ASV 6 v5
ASV 7 v7
ASV 8 v7
ASV 9 v7
ASV bij Waterzuivering Instalatie Almere v6